HFT 35: KHABIB vs. TALIBAN JUNIOR

HFT 35: KHABIB vs. TALIBAN JUNIOR
Spread The Viralist



KHABIB representing: 🇲🇦 Morocco. Belgium, Antwerpen. IG @ilias_asd

TALIBAN JUNIOR representing: 🇸🇾 Syria, Aleppo. Tiel. Maurik. IG @talebmalkii

#MMA #Lightweight

This is a bonus fight for HFT 35
Watch all HFT 35 fights:

KING KONG vs. BONESAW: https://youtu.be/ElK0GYUIMsw

TALIBAN JUNIOR vs. JARAYA: https://youtu.be/mr89wQG94Vc

BUFFEL vs. VDH: https://youtu.be/Asc5yBrrbYM

RAMON vs. LYCAPO: https://youtu.be/KIvtQqzTIa8

NABIL vs. FADI: https://youtu.be/gvHJvE7vOnw

source

Recommended For You

About the Author: Hood Fights Tiel

30 Comments

  1. Ik vecht tegen 1 van hun voor een barkie, 73 kilo, zit niet in een kickboks school misschien 2/3 x in me leven getrained wie er verantwoordelijk is bericht mij

  2. Je ziet toch sterk dat de Nederlandse MMA-lessen een stuk minder zijn dan de kickbokslessen. Waarom dat is, weet ik niet. Zal wel te maken hebben met dat wij geen historie hebben in BJJ en wrestling. Boxing misschien zelfs ook niet, maar onze kickboxing is wel goed. Ik vind de kickbokspartijen op dit channel veel beter en vooral een hoger tempo hebben!

  3. Khabib? Jij wel kerel wat een slechte namaak is dit, omgeloofelijk en die taliban kan er niks van. Dit hele hoodfights gedoe is ontiegelijk ormoedig en het vechten ziet er niet uit.

  4. Willen jullie tegen die Taliban zeggen dat hij naar een echte gym moet gaan. Want je ziet aan alles dat hij de technieken niet beheerst. Hij zet zichzelf alleen maar voor schut.

    Ja het is lachen, maar dit kan je toch niet serieus nemen? En hij zet Afghanen voor schut, want de Afghanen die ik ken zijn juist een beest in MMA. Deze gast is de tegenovergestelde van dat.

  5. Ik vind dat deze taliban mag stoppen of het liefst aan de zij lijn mag toekijken. Hij kan niet vechten, niet worstelen en blijft rare trekjes doen waardoor hij of wilt stoppen mid wedstrijd of hij geeft zichzelf een blessure. Ook voor jullie kanaal is het beter om te focusen op mensen die ook een show kunnen geven of tenminste een beter gevecht. Voor de rest beste kanaal op yt tot nu toe.

Comments are closed.