Recommended For You

About the Author: Hood Fights Tiel

45 Comments

  1. Mensen die echt verstand hebben vd telling bij vechtsport weten dat als t gelijk opgaat degene die vooruit vecht wint….omdat dit de aggressor is die t gevecht gaande wilt houden…(time in centercage)….

  2. Mimang dies ano wang sranangmang poer a mpp sranang fraga yere niffo oenoe Sranang mang neh fet so oe neh pley frede frede gie deng ka wit mang Bos deng mpp saji frede

  3. terechte winnaar, Die surinamer gaf geen mogelijkheid aan de tegenstander om combinaties te doen en te laten zien dat die echt de winnaar is. Maar heel de dag achteruit en verdedigend brengt de winst niet in huis, dan kan iedereen winnen. Het is niet de rondes overleven of volhouden, Het is de tegenstander de tering in slaan en de knockout op te zoeken. in ieder geval mooie partij en een terechte winnaar naar mijn mening!

  4. Lycapo the winner.. Vind dat hij goed bewoog op zijn voeten en als hij dat niet had gedaan landde veel stoten en trappen op hem waardoor Ramon punten zou maken. Goed gedaan!

  5. Wel mooie trappen! Als die dat wat vaker zou gebruiken en meer in de aanval ging zou die meer kans hebben gemaakt. Iedereen zegt hij rende weg, grappig maar die man gebruikt zijn omgeving goed en blijft bewegen. Daar is niks mis mee!

Comments are closed.