Recommended For You

About the Author: Hood Fights Tiel

24 Comments

  1. Clean landed strikes
    GREY WOLF: 36 | AAD: 28
    Pressure:
    GREY WOLF: 78% | AAD: 22%
    Dit zijn onze regels om te winnen: Meer aanvallen, meer landen, meer naar voren (druk zetten) , en meer verdedigen dan je tegenstander zelf. Deze regels zijn simpel en krachtig opgesteld omdat wij Hood Fights zijn en geen UFC.

    Je mag het gelijkspel noemen. Maar Grey wolf zette toch iets meer druk op Aad. Hij kwam meer naar voren, viel toch meer aan, landde ook meer stoten. Aad had alsnog goed geincasseerd en dit is pas zijn eerste partij. Laat ook weer zien wat voor een taaie jongen het is. Wij als organisatie moeten ook meer groeien en meer tijd in de beslissingen steken. Dit zijn de momenten.

  2. Bro hoe blind kan je zijn die met blauwe shirt was duidelijk beter deze match die met zwart vangde alle klappen op met zijn gezicht maar wel respect dat hij bleef doorgan en niet opggeven maar toch onverdiende winst

  3. Blind gevecht, veel openingen naar het lichaam gemist, weinig echte combis en maar blind malen, deze boys hebben betere trainers nodig wel goede skills een echt goede bokser maakt hier korte metten mee.

  4. wollah die hollander heeft hem afgemaakt is oneerlijk man die turk heeft dikke klappen gekregen eerste 2 rondes

  5. Respect voor iedereen die hier bij betrokken is. Sportief en hard knokken, ook nog eens skills. Vermaak mij hier beter mee dan met Anthony Joshua😎

  6. 2 youngboyz die zwaar kunnen vechten respect !! Wie wint maakt niet uit. Als ze maar uiteindelijk respect hebben voor elkaar !! Het is geven en nemen !! De winst fuck dat !! Petje af voor deze 2.

  7. Bro wat is dit? Kom op blijf ten minste een beetje technisch rondes werden steeds slechter. Amateur box wedstrijden zijn nog beter . Waar kan je je aanmelden?

Comments are closed.