Recommended For You

About the Author: Hood Fights Tiel

26 Comments

  1. Mooi om te zien dat iedereen in de comments denkt dat ze scheids of jury zijn. Sicario eerste ronde paar flinke poeiers uitgedeeld. Gaandeweg tweede ronde nam De Wolf het over en de derde was Sicario nergens meer te bekennen.
    De Wolf gooit combo’s en Sicario meer de losse power punches en de combo’s maakte het verschil.
    Vooral toen conditie een factor was nam De Wolf het echt over en voerde de druk nog harder op.
    Verder vind ik deze organisatie redelijk consequent in hun beslissingen. Ze hebben ook een aantal keer uitgelegd wat hun criteria zijn voor winst dus niet emo worden om de beslissingen mensen.

  2. Het was wie domineerde die wint maar in dit gevecht raakte die andere gast wolf veel vaker naar mijn gevoel en blokkeerde hij de meeste klappen van de wolf. Het einde ging het beter voor de wolf maar dat hij wint is een beetje jammer vind ik. Wel een goed gevecht

  3. Wat voor camera gebruiken jullie beste is om er iets op te doen zodat het wind dicht is zo is het geluid beter en heb je geen last van de wind ??

  4. Lekker gevecht man boys, goed niveau voor dit podium en Nice dat we 2winnaars tegen mekaar zien van het vorige event.
    Wolf heeft zwaar terecht gewonnen!

  5. Jullie kunnen zeggen wat jullie willen, maar De Wolf domineerde de laatste 2 rondes alleen maar. Respect naar beide vechters en terecht uitslag goed gedaan hft.

  6. Scheids wat denk jij. Sicario had meer rake klappen wolf had maar 1 mooie het meeste was op block. Sicario ftw

Comments are closed.