Recommended For You

About the Author: Hood Fights Tiel

50 Comments

  1. Half jaar getraind? En ik ben Sinterklaas.. je bent niet verplicht om de volledige waarheid te vertellen, maar je bent wel laf om tegen iemand te vechten die daadwerkelijk onervaren is.

  2. Stel je gaat maanden trainen en voorbereiden op een fight, je komt opdagen

    Eerste interview; eu jij komt ook vechten toch? Hoe heet je

    Tweede vechter wordt alleen omschreven als “broertje van de wolf”

  3. Good fight, but try not to fight on concrete. It really increases the risk of hitting the head on the concrete so next time fight on grass or any soft material. Otherwise, great fight!

  4. Lekkere pot heren zo hoort het lekker sparren , na afloop handje schudden zo hoort het ,hft bedankt en uiteraard het is een opkomende kanaal iedereen moet leren van zijn fouten. Keep going.

  5. Respect, ik had een vraagje krijgt de winnaar iets van zo een partij, als je wint. Ik ben een groot fan maar dat was altijd een vraagje van me

  6. Boys beste is om te vechten op kunst gras ofzo johan cruijf veldje ofzo daar heb je goed grip met je voeten en als je valt val je wat zachter dan hier op steen. Toen hij viel had hij geblesseerd kunnen raken. Als je echt in de ring staat is de grond ook zacht het vangt je op

  7. HFT maakt zichzelf kapot door altijd excuusjes te verzinnen overal voor slechte decisions. Neem gewoon verantwoordelijkheid en zeg dat het een slechte beslissing was, klaar! Het kan gebeuren, maar verzin dan niet hele lulverhalen eromheen.

Comments are closed.