HFT 18: RAMON vs. EL CHAPIE

HFT 18: RAMON vs. EL CHAPIE
Spread The Viralist



Nijmeegse ??RAMON doet zijn tweede partij tegen Bredase ??EL CHAPIE in kickboksen. Geniet ervan!
_____________________________________________
ABONNEER! en druk op de ?
MELDING knop om zo niks van onze gevechten te missen!!! altijd op de hoogte te zijn en nooit Gespoild te worden – SUBSCRIBE!

VOLG ons NU direct op
INSTAGRAM: HOODFIGHTSTIEL !!!(@hoodfightstiel)

https://instagram.com/hoodfightstiel?utm_medium=copy_link

VOLG ons Daarop! , omdat Instagram de basis platform van de organisatie is! Alle matchmakings worden daar op gecreëerd samen met onze kijkers en hun mening in de comments. En polls op Stories! (verhalen)
Meer besprekingen, en op Instagram is de hype voor de gevechten ook veel leuker!

AANMELDEN:
Om je te kunnen aanmelden voor een wedstrijd, moet je @hoodfightstiel een DM sturen op Instagram met je Naam, Bijnaam, Woonplaats, Lengte, Gewicht, Ervaring.

DIETIM vs. MEESDIX
We zijn nog altijd bereid om Dietim vs. Meesdix te regelen. Als zij niet de mogelijkheid hebben om het eens te zijn over een geldbedrag of een bepaalde vechtpromotie staan wij er altijd nog open voor!

source

Recommended For You

About the Author: Hood Fights Tiel

22 Comments

  1. Mensen weten niet, dit was el chappie zijn eerste keer, ramon stond op 10x winst. Hoogtepunt voor mij, is het wederzijds respect. Beide Klasse jongens ga zo door !

  2. Dat dit een gelijkspel is doet afbreuk aan het platform. Kan beiden heren niet dus mij is het om het even maar ik zie ramon 80 procent van zijn klappen raken en El chapie slaat 40 procent van de tijd op dekking van ramon.

  3. Moet wel toegeven.. als je dit ziet en je vergelijkt het met die uit het buitenland.. lol. Hollanders stellen echt geen reet voor.. buiten dat.. mannen jullie hebben je best gedaan en was een redelijk "beginners" " amateur" pot.. hoop dat de partijen harder worden met beter getrainde mensen..

Comments are closed.