Police Station Rescues And Adopts An Injured Cat | Kritter Klub

Police Station Rescues And Adopts An Injured Cat | Kritter Klub
Spread The Viralist



*Please hit the CC button for English subtitles*

The touching story of how this cat became the police mascot!

#KritterKlub

Subscribe: goo.gl/dGz4TU

Get social with Kritter Klub
On Instagram: https://www.instagram.com/kritter_klub/
On Twitter: https://twitter.com/Kritter_Klub
On Google+: https://plus.google.com/b/112766237447635070251/112766237447635070251

More videos about ‘working animals’:
https://www.youtube.com/watch?v=iErpoeG9x2Q&list=PLXUa4YQQiwqgShUUzRxE-4gU0FEnxVMpA

Kritter Klub- Club for Critter Lovers
Looking for some critter stories? You are at the right place! We’re Korean animal lovers who have been filming critter stories from 2001 until now. That’s where the “K” comes from! Join the club by subscribing to our channel, and enjoy three new videos posted daily!

source

Recommended For You

About the Author: Kritter Klub

34 Comments

  1. Настоящий котоначальник! Спасибо огромное полицейским! Вы своим поступком показали что вы действительно стражи порядка!

  2. Hattâ birgün kedilere baktım. 

    Yalnız yemeklerini yediler, oynadılar, yattılar. Hatırıma geldi: “Nasıl bu vazifesiz canavarcıklara mübarek denilir?” Sonra gece yatmak için uzandım. Baktım, o kedilerden birisi geldi, yastığıma dayandı, ağzını kulağıma getirdi, sarih bir surette “Yâ Rahîm, yâ Rahîm, yâ Rahîm, yâ Rahîm“ diyerek, güya hatırıma gelen itirazı ve tahkiri, taifesi namına reddedip yüzüme çarptı. Aklıma geldi: “Acaba şu zikir bu ferde mi mahsustur, yoksa taifesine mi âmmdır? Ve işitmek yalnız benim gibi haksız bir muterize mi münhasırdır, yoksa herkes dikkat etse bir derece işitebilir mi?” Sonra, sabahleyin başka kedileri dinledim. Çendan onun gibi sarih değil; fakat mütefavit derecede aynı zikri tekrar ediyorlar. Bidâyette hırhırları arkasında “Yâ Rahîm“ fark edilir. Git gide hırhırları, mırmırları aynı “Yâ Rahîm“ olur; mahreçsiz, fasih bir zikr-i hazîn olur. Ağzını kapar, güzel “Yâ Rahîm“ çeker. Yanıma gelen ihvanlara hikâye ettim. Onlar dahi dikkat ettiler, “Bir derece işitiyoruz” dediler. Sonra kalbime geldi: “Acaba şu ismin vech-i tahsisi nedir? Ve niçin şivesiyle zikrederler, hayvan lisanıyla etmiyorlar?” Kalbime geldi: Şu hayvanlar çocuk gibi çok nazdar ve nazik ve insana karışık bir arkadaş olduğundan, çok şefkat ve merhamete muhtaçtırlar. Okşandığı vakit, hoşlarına giden taltifleri gördükleri zaman, o nimete bir hamd olarak, kelbin hilâfına olarak esbabı bırakıp, yalnız kendi Hâlık-ı Rahîminin rahmetini kendi âleminde ilân ile, nevm-i gaflette olan insanları ikaz ve “Yâ Rahîm“ nidâsıyla, kimden medet gelir ve kimden rahmet beklenir, esbap-perestlere ihtar ediyorlar…..Bediüzzaman Said nursi

  3. I need to move to this town where the police are this chilled…. What's the worst crime there? Stealing tuna cans from the local store?

Comments are closed.