High Speed almost crash bike close call compilation – close calls compilation

High Speed almost crash bike close call compilation - close calls compilation
Spread The Viralist



Σημειώστε ότι: ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ! Είναι ένα βίντεο που βρήκα και ποστάρω ως δείγμα του τι μπορεί να πάθει κανείς αν δεν είναι όσο προσεκτικός πρέπει!!!!
Ο δρόμος, δεν είναι πίστα!!!!

close call compilation – crazy close call compilation.

close calls compilation from the jukinvideo vault.
close calls 2 compilation. near death close calls motorcycle compilation // close calls compilation 2016. close calls compilation 2019.
close calls 2 compilation ►► see some of the luckiest people in the world.
close calls compilation ►► enjoy all the near misses and lucky breaks the internet has to offer.

close calls compilation 2016 || near death close calls motorcycle compilation – enjoy watching be careful on the road!.
it doesn’t matter because we’re calling this compilation close calls! ultimate close call compilation || failarmy.

in this compilation you will see lot of close calls near deaths near misses and most of all the people were very very lucky to be alive!.
epic close calls 2 compilation || lpe360.

while a close call may not seem like a fail this ultimate close call compilation shows how that close call can still turn into a hilarious fail! insane close calls compilation.

source

Recommended For You

44 Comments

  1. Μπορεί το ατύχημα να είχε γίνει 1 λεπτο πριν ρε παιδιά…..κ να μην πρόλαβαν να βάλουν τρίγωνο……κ το παλικάρι ομως με 270+ που παει;;;;;;ήρεμα στους δρόμους παιδιά……

  2. Η Παναγία φταίει που πας με 270; καλα έκανες και την έβρισκες την Παναγία, γιατί αν ηταν Παναγία θα σε είχε στείλει στον ταφο και να λένε οι δικοί σου ηταν καλό παιδί… κ@λ@παιδο χαχαχαα αν πήγαινε κάποιος με 100 120 αντε με 130 πιστεύω θα είχε αρκετό χρόνο να σταματήσει. Πες πως έγινε ατύχημα και έκλεισαν το δρόμο, τι θα πούμε; γιατι έγινε το ατύχημα; αντε με το κάθε αρχιδι που πιάνει ένα τιμόνι και του φταίει ο Θεός

  3. Μου αρεσει που βριζει κιολας.Αφου ρε καραγκιοζη με την μηχανη φταις.και στο λεω τωρα αν ζεις βεβαιως ακομα και δεν εχεις σκοτωθει απο αλλη μαλακια που θα εκανες

  4. Απορώ που με τα σχόλια. Ειναι ολοφάνερο ότι ενώ σπάνε τα μηχανάκια τους ( και ας μην πούμε τιποτα για αυτο ) , ο προπορευόμενος μοτοσυκλετιστής βλεπει και πατάει έγκαιρα φρένο , ενώ ο τύπος στο βίντεο παει χωρίς να σκέφτεται τιποτα και μετά βρίζει που του έκλεισαν τον δρόμο. Ότι και να λέμε ( γιατί έκλεισαν τον δρόμο, δεν βάλανε τρίγωνα, ήταν περίεργοι , πόσοι τράκαραν , που ειναι η αστυνομία κλπ ) ο τύπος ήθελε μανιωδώς να περάσει τον άλλο. Ο άλλος ήταν πιο προσεκτικός και φρέναρε εγκαίρως. Οδηγώ μοτοσυκλέτα και δεν πιστεύω ότι φταίνε οι μοτοσυκλετιστής τις περισσότερες φορές.

  5. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΡΕ; ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΦΡΕΣΚΟ…ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΡΕΣΚΟ…ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΝΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΤΗΝ ΛΕΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΔΙΠΛΑ…ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΝΩ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 280 ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ…ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΜΕΣ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ;;;ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 150 , ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΦΡΕΝΟ…ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ…

  6. φίλε τυχερός είσαι γιατί μια μέρα και εγώ ήμουν με ένα Subaru impreza 2004 2000cc 600hp είχα πιάσει 280 και πήγε να αλλάξει λωρίδα κάποιος άλλα ευτυχώς κορναρα πολλές φορές και κατέβασα ταχύτητα οπότε το πρόλαβα

  7. to swzei anamesa se mparieres me mplokarismenous troxous sta 100 km/h… talento men.. entelos asxetos de… lathos prwto,,, otan kinigas kapoion k ton vlepeis na kovei,,aytomata koveis k esy dioti san proporevomenos exei dei kati pou esy den vlepeis afou eisai poio pisw… deutero… panta i taxitita sou einai analogi tou optikou pediou pou exeis wste na stamatiseis egaira asxetou taxititas k tou ti odigeis. k to vasikotero,,, xekavloma panta se pista i se aystira elegxomeno xwro. omilw san pathon. kales voltes se olous mas!!!

  8. Δε μπορω να κατηγορησω τον φιλο για την ταχυτητα διοτι τα εχω κανει κι εγω στο παρελθον και πιο πολυ απο τυχη και λιγο απο ικανοτητα ειμαι αρτιμελης και δε κοιταω τα ραδικια αναποδα σημερα! Απλα μετα απο 22 χρονια οδηγικης εμπειριας σε 2 και 4 τροχους ξερω οτι "κανενας δρομος δεν ειναι στην κατασταση που τον αφησες μολις χθες" κι αυτο δε νομιζω οτι θελει εξηγηση. Οι ασταθμητοι παραγοντες αμετρητοι, απο χυμενα λαδια μετα απο καποιο προσφατο ατυχημα, απο προσφατο σκοτωμενο ζωο, απο κατολισθηση μετα απο μια προσφατη ισχυρη καταιγιδα και τοσα πολλα αλλα γνωστα σε ολους μας. Η αληθεια ειναι μια και την λεω γιατι περασα τη φαση, οταν εισαι 20, 25, 30 χρονων αυτο που σε νοιαζει ειναι η καβλα σου δε σκεφτεσαι ποτε την μανα ή τον πατερα σου που σε περιμενουν να γυρισεις σπιτι! Ολα αλλαζουν τουμπα ομως οταν στο σπιτι σε περιμενουν τα παιδακια σου, να σε αγκαλιασουν και να σε φιλησουν! Ετσι κι εγω απο τοτε που εγινα πατερας τις 2-3 φορες τον χρονο που με πιανει η διψα για ταχυτητα μπαινω στη πιστα και το σπαω! Κι επειδη λεμε για τους ελληνικους δρομους δεν ειναι μονο οι δρομοι μας επικινδυνοι, καθε δρομος στην Ευρωπη και τον κοσμο ολο ειναι εν δυναμει παγιδα θανατου οταν τρεχεις με 250-300 χλμ την ωρα, η ασφαλεια μιας καλης πιστας δε συγκρινεται με τον καλυτερο δρομο δημοσιας χρησεως, νομος! Αυτα κι ευτυχως που ο φιλος σταθηκε τυχερος μαζι με την ικανοτητα του φυσικα, ελπιζω να εμαθε απο αυτο και να μην ξανακινδυνεψει ποτε!

  9. Όταν βλέπεις καθαρά την ευθεία σου τότε τρέξε εάν το έχεις ανάγκη … Μηχανοβιος είμαι και εγώ και σαν οδηγός και αυτοκινήτου έχω δει πολλές μαλακιες που γίνονται και από τις δύο μεριές … Στο συγκεκριμένο φταίει ο μηχανοβιος και όσοι λέτε για την σήμανση μπορεί κ να την βαζανε όπου νάναι και να ήταν κ αιτία να χάσει ο μηχανοβιος την ζωή του με τόσα χιλιομετρα… Τέλος πάντων προσοχή την καβλα με ασφάλεια τουλάχιστον προς τους άλλους οδηγούς εάν δεν σας νοιάζει η δική σας ζωή κ κράνος παντα …

  10. 1) Οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να κυκλοφορούν επιβατικά οχήματα ή επαγγελματικά και όχι αγωνιστικά αυτοκίνητα ή μοτοσυκλέτες , για αυτό και υπάρχουν όρια ταχύτητας.!!!
    2) Λόγω της υπερβόλικης του ταχύτητας το παλικάρι έτυχε σε δύσκολη στιγμή όταν μόλις είχε γίνει το ατύχημα…και έστω ότι δεν είχε γίνει μόλις το ατύχημα, με την ταχύτητα που πήγαινε και κώνους να είχανε βάλει στα 100 μέτρα, είχε ελαφρά στροφή πάλι δεν θα προλάβαινε…εκτός αν διακτινιζόταν.
    3) αν καποιος θέλει να ξεκαβλώσει με τη μηχανή του, υπάρχουν τα Μέγαρα , οι Σέρρες ή υπάρχει το ΚΑΤ, το Ασκληπιείο Βούλας ή το Γ' Νεκροταφείο. Επιλέγει.
    4) ΑΝ θεωρούμαι γραφικός για αυτά που γράφω, άποψη σας, αλλά ευγνωμονώ τον Χριστό και την Παναγία που είμαι ζωντανός μιάς και έχω υπάρξει αγωνιζόμενος σε κατηγορία Super Bikes και δοξάζω τον Θεό που με τις άφθονες παρομοιες κούρσες που δεν με τιμά να το λέω, αλλά κι εγώ έτρεχα σαν παλαβός στην Εθνική οδό…παιδιά, προσοχή μία φορά μόνο ζούμε…!!
    5) Η ενστικτώδης αλλά ηρωική κίνηση του αναβάτη τον έσωσε και απέφυγε να πέσει πίσω απο το αυτοκίνητο , αλλά ξέρετε αυτά δεν γίνονται ….πάντα…!!

  11. Τι respect στον οδηγό και μαλακίες διαβάζω??? Ο οδηγός ήταν αυτός που έφταιγε για οτι έγινε που πήγαινε με 270!. Το όριο ταχύτητας υπάρχει για κάποιον λόγο,δεν πετάνε μια τιμή άκυρη κι όποιος θέλει την υπακούει. Τυχερός στάθηκε ο οδηγός πάνω στην μαλακία του και τυχερός ο κόσμος που δεν πήρε ο οδηγός της μηχανής κανέναν μαζί του.

  12. το συμπερασμα παιδια ειναι οτι οι δρομοι ειναι απροβλεπτοι.
    καλο να κανεις την καυλα σου ,αλλα καντη με ασφαλεια εκει που πρεπει,οχι σε δημοσιο δρομο.
    μπες σε μια πιστα και φατο.
    ειναι κριμα να σκοτωνεται ετσι ο κοσμος,κριμα !
    και σε αυτο το συμβαν φταιει ΚΑΙ ο αναβατης .

  13. Ας τα πάρουμε ένα ένα αγαπητοί μου φίλοι γιατί κάποιοι από εσάς μάλλον θέλετε βοήθεια : 1.κάποιοι λέτε 'respect'' στον αναβάτη ?? το ότι κατάφερε να μην τρακάρει δεν τον κάνει μάγκα γιατί ο μαλάκας έτρεχε με 270 …και μία πέτρα να του τύχαινε στο δρόμο και έχανε τον έλεγχο της μηχανής τώρα θα τον έκλεγε η μανούλα του ..και καλά αυτός οk…αν σκότωνε κάποιον άλλον δε θα ήταν κρίμα ? 2. οι άνθρωποι που τρακάρανε χωρίς να θέλω να τους δικαιολογήσω ίσως να μην προλάβανε να βάλουμε τα ''τρίγωνα'' αν το τροχαίο ήταν πολύ φρέσκο …χωρίς φυσικά να αποκλέιω το ενδεχόμενο να είναι όντως μαλάκες Made in Greece 3. όσο για τους άλλους που κάθονται δίπλα στο περιστατικό και απλώς χαζεύουν τη θέα (χωρίς να προσπαυούν να βοηθήσουν με τον οποιονδήποτε τρόπο) .. αυτοί είναι όντως ηλίθιοι . Καλό βράδυ

  14. RESPECT στον αναβατη της μηχανης, μαλακια για τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ που τρακαρανε μεσα στο ισιωμα μερα και μαλακες και αυτοι που καθονται κ χαζευουν πιο πισω χωρις τριγωνα και τουλαχιστον να παρκαρουν στην ακρη.Οτι να ναι.

  15. get on the f#cking track mdfcka 🙂 Σε ελληνικό δρόμο είσαι.. και κατσίκι μπορει να πεταχτεί απ' το πλάι.. θα του γαμήσεις τη μάνα;

  16. Διασταύρωση:
    Κάποιος με αμάξι κινείται κανονικά και ενώ έχει προτεραιότητα βλέπει έναν μοτοσυκλετιστή ότι πάει να "φάει" το ΣΤΟΠ στην διασταύρωση.
    Το αμάξι θεωρούμε ότι έχει την δυνατότητα να σταματήσει ενώ η μοτοσυκλέτα δεν προλαβαίνει, είτε επειδή είναι κάγκουρας είτε επειδή μόλις χώρισε είτε δε ξερω κ γω γιατί.
    Πρέπει να σταματήσει ο οδηγός του αμαξιού?
    Όσο λάθος είναι να πηγαίνεις με 300 στους ελληνικούς δρόμους γνωρίζοντας την κουλαμάρα των Ελλήνων, βάζω κ τον εαυτό μου μέσα, τόσο λάθος είναι να κλείνεις όλες τις λωρίδες κυκλοφορίας απλά επειδή είσαι περίεργος.
    Δυστυχώς, οι μηχανόβιοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να πληρώσουν το λάθος με την ζωή τους…

  17. Δεν οδηγώ μηχανή και δεν τις πάω μία, αλλά τα μουνιά γιατί σταματησαν μετα από στροφή και έκλεισαν και τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας; ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ.  Και ένα ΑΡΧΙΔΙ κάθεται μπροστά από το βυτίο/νταλίκα και κάνει τον μπάτσο και τους κρατάει σταματημένους.  Τρακάρισμα δεν υπήρχε σοβαρό γιατί θα φαινόταν.

    Στην εθνική μετά από στροφή πρέπει να έχεις τουλάχιστον 500 μέτρα απόσταση για να σταματήσεις, ρωτήστε την τροχαία.  Αλλιώς πρέπει να βάλεις σήμανση / προειδοποίηση ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ. 
    Από τα 270κμ ένα αυτοκίνητο θέλει λιγότερα από 400μ να σταματήσει εντελώς, η συγκεκριμένη μηχανή πολύ λιγότερα.

  18. Το πιο τραγικό απ όλο αυτο που είδα, ειναι το τι διάβασα παρακάτω.Εδω φαίνεται τι οδηγοί ήμαστε κ τι παιδεία έχουμε!Οι μεν που βρίζουν τους οδηγους των αυτοκινητων  είναι οι γκαζάκιδες μηχανόβιοι κ δε που βρίζουν τον οδηγο της μηχανης ειναι οι ασχετοι που δεν εχουν ανέβει ποτε σε μηχανη…Προσωπικά με κάνει εντύπωση η αντίδραση του μοτοσυκλετιστή οταν τελικα την γλύτωσε, δηλαδή το πρώτο που έκανε ήταν να βρίσει τρίτους αντι να πει φθηνά την γλύτωσα!!Αυτο τουλάχιστον θα έλεγα μάλλον εγω.Επίσης ΟΠΟΙΟΣ νομίζει οτι οδηγάει μια μηχανη με 280 χλμ σε ευθεια σε εθνικη οδό κ οχι σε ανοιχτή καμπή σε έπαρχιακο δρομο που βλέπουμε εδω κ δεν παιζει με την ζωη του κάνει τράγικο λαθος.Κ οχι γιατί μπορεί να σταματήσουν χωρις λογο καποιοι "μαλάκες" αλλα γιατί υπάρχουν πολλοι αστάθμητοι παραγοντες.Αν δεν τους ξέρετε κακώς οδηγατε γενικα.Σε μιά πίστα εισαι πιο ασφαλής με 280 παρα με 50 στους Ελληνικους δρόμους, οπότε αν θες να "ξεγκαβλώσεις" μπες σε μια κ κάνε οτι γουστάρεις.Κ τέλος μια παρατήρηση γιατι το παράκανα…..γιατι ειναι αυτος ο πιλότος κ οχι ο μπροστινός του που πήγαινε με την ιδια περιπου ταχυτητα κ (μάλλον) προλαβε να σταματησει κανονικα???????

  19. Ειλικρινά δεν χορταίνω να διαβάσω σχόλια εδώ μέσα. Έγινε όλη η Ελλάδα Rossi ξαφνικά… 

    Υ.Γ. Σε κανέναν δεν πάει το μυαλό οτι το ατύχημα μπορεί να έχει 10 δευτερόλεπτα που έχει γίνει.

    Υ.Γ.2 Μακάρι ο οδηγός της μηχανής όταν σκοτωθεί να μην σκοτώσει και άλλος μαζί του…

  20. που πα ρε καραγκιοζη με 270?αμα θες τραβα αυτοκτονα αλλου…οι αλλοι δε σου φταινε.
    Η ΤΑΧΥΤΙΤΑ ΣΚΤΟΤΩΝΕΙ !! Προσοχη μαγκες!

  21. και ποιος λεει οτι προλαβε κάποιος να βαλει τριγωνακι, τα 270 ειναι παρα πολλα, αυτοκτονια..τελος!!!

  22. οποιος εστω και για μια φορα εχει υπερβει το οριο ταχυτητας δεν εχει βαλει κρανος ,ζωνη και πολλα αλλα δεν εχει λογο να μιλαει !!! αντε γιατι πολλες μαλακιες λεει το καθε λαχανο εδω μεσα!!!!!!

  23. Ολοι εσεις που σχολιαζεται αρνητικα η θετικα για την ταχυτητα η την αντιδραση του οδηγου παραβλεπεται κατι σημαντικο.Ο τυπος εχει τοποθετησει την καμερα με τετοιο τροπο ωστε να καταγραφει τα χιλιομετρα της μηχανης,δηλ.ο σκοπος του ειναι να γραψει στο κοντερ οσο υψηλοτερη ταχυτητα γινεται  ολα τα αλλα που λετε ειναι αυγα βραστα.Παω στοιχημα οτι οταν επεστρεψε σπιτι του εδειξε με υπερηφανεια το βιντεο στους κολλητους του η στην γκομενα του και εκθειασε την ικανοτητα του για την αποφυγη του ατυχηματος.(Τωρα βεβαια τι θα γινοταν αν ειχε βγει καποιος εξω απο το αυτοκινητο του ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο.)

  24. na fantastw oi malakes pou sxoliazoun einai oi perifimoi noobades!!na lete pou den skotw8ike to palikari k afiste tis malakies,,an aytos einai fonias ti na poun k oi FONIADES (auto) flwria

  25. zoume stin epoxi pou diafimizomaste me grigora aytokinita mixanes, i pio sakaraka aytokinito pianei ta 180. i pio pipa mixani ta 200+. alla kata ta alla ama pas panw apo 130 se aytokinitodromo eisai malakas.. lawl. respect sto odigo tis mixanis. mporese k antapeksilthe se mia PARA poli diskoli katastasi. oute trigonaki dn eixan valei ta kwlozwa alla kata ta alla fteei i mixani. oute troxea dn vlepw tpt.. NICE! a kai kati allo gia apantiste mou re pitsirikia. poios stamataei pio grigora mia mixani me 260 i ena fortigo 20etias me 100km? k pio apo ta dio thewreite nomimo stin dimokratia sas? ante geia apo emena kids.

  26. Το χειροτερο σε ολο το θεμα ειναι οτι υπαρχει κοσμος που υποστηριζει τον δολοφονο απο πανω. Οσο για τα φρενα με τοσα χλμ ουτε τα motogp σταματανε σε 60 μετρα.
    Επισης θα επρεπε να υπαρχει και τριγωνο η καποιος να κανει σημα στους επερχομενους. Αν ερχονταν καμμια νταλικα με σαπια φρενα θα γινονταν μακελιο.

  27. Η μηχανή προφανώς δεν έχει abs, αφού μπλόκαρε ο τροχός. Τη στιγμή της σφήνας έχει περίπου 120Km/h μέσα, αφού τη στιγμή που ξεμπλοκάρει ο τροχός, γράφει 96Km/h.
    Ο οδηγός ήταν πολύ τυχερός αφού η σφήνα του έπιασε και δεν έπεσε σε καμιά ανοιχτή πόρτα ή κανένα παιδάκι…
    Απαράδεκτος ο οδηγός και απαράδεκτοι ήταν και οι αραχτοί στη μέση του δρόμου, που επειδή είχαν κάποιο ατύχημα νομίζουν ότι πλέον δικαιωματικά μπορούν να κλείσουν το δρόμο. Το βλέπουμε κάθε μέρα και στην Αθήνα, για ψύλου πήδημα να κλείνουν το δρόμο μέχρι να έρθει η τροχαία.

Comments are closed.